Behandlinger / Tankefeltsterapi

Hvad er tankefeltsterapi

 
Tankefeltsterapi, eller TFT/EFT, er en revolutionerende, sikker, hurtig og kort terapi form, som er blevet udviklet og tilpasset over de sidste 30 år af den Amerikanske psykolog, Dr. Roger Callahan.
 
TFT/EFT er en kombination af østens meridian stimulation og vestens samtaleterapi.
 
I tankefeltsterapi bliver klienten bedt om at tænke på problemet som f.eks kan være angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller fysisk smerte.
 
Behandlingen med tankefeltsterapi består af stimulering (tappe eller banke) i en særlig rækkefølge på meridianpunkterne på kroppen. Disse punkter er almindeligvis kendt som akupunktur meridianerne og findes ved muskeltest (kinesiologi).
 
Tankefeltsterapi er en naturlig, medicin-fri tilgang med hurtige resultater, som kan dokumenteres med hjerterytme variations måling.
 
Når TFT/EFT anvendes til at løse problemer behandles den grundlæggende årsag til problemstillingen.
 
Kroppens energisystem bliver afbalanceret og negative følelser sættes fri. Dermed bliver der skabt adgang til at kroppens naturlige helbredelsesevne kan sættes ind.
 
Med tankefeltsterapi er der udviklet en alternativ behandlingsform og en naturlig healingsmetode, som er enestående og måske den mest effektive og gavnlige indenfor alternativ og/eller komplementær behandling.
Miracle - Clarity of body and mind | Buevej 2, 5874 Hesselager  | Tlf.: +45 41 88 83 00