Behandlinger / Reiki Healing / Historien om Reiki

Historien om Reiki

 
Den gamle Reiki-healingsmetode blev genopdaget i midten af forrige århundrede af dr. Mikao Usui, som også er ansvarlig for dens genoplivelse.
 
Mikao Usui var leder af et kristent præsteseminarium i Kyoto, Japan. En dag sprurgte nogle af hans ældre elever ham, hvorfor de ikke havde hørt noget om de healingsmetoder, som var blevet anvendt af Jesus Kristus, og om dr. Usui ville kunne udføre en sådan healing af dem. Da dr. Usui ikke kunne svare på disse spørgsmål, besluttede han at opgive sin stilling for at studere kristendom i et kristent land, indtil han havde fundet svarene.
Hans rejse førte ham til USA, hvor han studerede ved Chicagos universitet og blev doktor i teologi. Da han imidlertid ikke kunne finde tilfredsstillende svar i de kristne skrifter, og heller ikke i de kinesiske, besluttede han at fortsætte sin søgen. Han lærte sanskrit og rejste til Nordindien for at studere hellige tekster der.
Uden svar, vendte han tilbage til Japan, hvor han opdagede nogle sanskrit-formularer og -symboler i nogle gamle buddhistiske sutraer, som synes at indeholde svarene på hans spørgsmål.
Han drog derfor afsted til det hellige bjerg Kuriyama, det var hans hensigt at faste og meditere i ensomhed i 21 dage i håb om at komme i forbindelse med det bevidsthedsplan, sanskrit-symbolerne var nedskrevet på, for at kunne bestemme sandheden i deres indhold. På den 21 dag blev Mikao Usui ramt af bevistheden og forstod betydningen og således fødtes Usuis Reiki-system.

Kontakt

Miracle
 
v/Tina Nebel
Pjentemøllestræde 20B
5700 Svendborg
 
tlf.: 41 888 300
Miracle - Clarity of body and mind | Buevej 2, 5874 Hesselager  | Tlf.: +45 41 88 83 00