Hvem er jeg

Jeg er 48år gammel og bosiddende i Svendborg. Jeg er uddannet psykoterapeut, ejendomsmægler og jurist og har været selvstændig i mindre virksomhed og i dag med egen klinik.
 
Jeg har hele livet været i tæt kontakt med de energier der omgiver os mennesker.
 
Efter mange års invaliderende sygdom, opdagede jeg at der var en forbindelse imellem min sygdom og hvordan jeg tog imod livet samt den energi jeg tog imod fra andre mennesker omkring mig.
 
Jeg startede derfor en lang rejse, hvor jeg ¨lærte' at skille energierne fra hinanden, jeg tog uddannelser inden for forskellige grene i det alternative, jeg fandt mig selv og mit eget livsformål og stille og rolig fik jeg bygget balancerne op i min krop igen.
 
I dag, har jeg stabilitet i mit helbred og tidligere livs vigtig medicin er lagt på hylden for mange år siden.
 
De ¨skavanker¨sygdommene har efterladt i kroppen på mig, er der stadig, men de er ikke længere dem der styrer min hverdag.
 
Rigtig mange mennesker står i den situation, som jeg tidligere har gjort, mennesker rammes af sygdom og tager til takke med en diagnose, uden reelt at finde den egentlige årsag.
 
Mit livsformål er derfor blevet at hjælpe dem der gerne vil finde balance og finde tilbage til et bedre liv igen.
 
Jeg kan ikke trylle sygdomme og skavanker væk, men jeg kan hjælpe dig med en Metamedicinsk udredning og dermed skabe forståelse og indsigt i hvilken årsager/traumer der ligger bag, via behandling kan jeg hjælpe dig med at skabe balance, således din krop kan slippe de ubalancer der er tilstede, hvorved jeres krop og immunforsvar får bedre betingelser til fuld restution, og jeg kan hjælpe jer med at give jer ro så både jeres krop, sind og ånd bedre kan harmonere som helhed til at opnå bedre livskvalitet. 

 

Kontakt

 
Miracle
 
Psykoterapeut
v/Tina Nebel
Buevej 2
5874 Hesselager
 
tlf.: 41 888 300
Miracle - Clarity of body and mind | Buevej 2, 5874 Hesselager  | Tlf.: +45 41 88 83 00