Behandlinger / Vægttabs forløb

Vægttabs forløb

hCG-kuren - find dit nye "set-point"

Denne diæt er udtænkt af læge A.T.W. Simeon. Han tilbragte mange år med at forske i årsagen til fedme, og han har fundet frem til, at den vigtigste årsag til denne uønskede vægtforøgelse er en funktionsfejl i hypothahamus.
 
Han opdagede gennem al sin forskning, at et graviditets-stof kaldet hCG (humant chorion gonadotropin) kan afhjælpe denne funktionsfejl.
 
hCG bevirker, at hypothalamus styrer stoftskiftet optimalt og så præcist, at kroppen tærer på fedtreserverne.
 
Den største fordel ved denne stofskiftebehandling med hCG og kaloriefattig kost ligger klart i, at stofskiftet øges til niveauer, som kun forekommer hos normalvægtige mennesker.
Desuden nulstilles hypothalamus, og det nye "set-point" fremkommer.
 
Den onde cirkel kan kun brydes ved direkte indflydelse på hypothalamus ved hjælp af hCG og terapi under forløbet, og der findes ingen andre kendte måder, hvorpå dette kan opnås.
 
Nulstillingen af hypothalamus og det forøgede stofskifte er den primære årsag til, at der kræves mikronæringsstoffer af høj kvalitet i denne diæt. Kun således lykkes kuren, og man undgår "yo-yo" effekten, hvor kroppen søger tilbage mod den vægt, man havde før kuren.
 
For at få succes med diæten og undgå den kedelige yo-yo effekt, er det meget vigtigt at forsyne kroppen med vitalstoffer af høj kvalitet, både under og efter diæten.
Vitalstofferne i denne diæt er nøje udregnet, så man får netop de vitaminer/mineraler, som kroppen har brug for.
 
Hvis kroppen sulter, skyldes det ofte, at den mangler disse vigtige vitalstoffer.
 
Både under og efter diæten er det derfor vigtig at få behovet for alle vitalstoffer dækket ind. Når det sker, har det den positive effekt, at sulten formindskes, og der føles ikke længere trang til at spise søde og usunde sager.
 
Kuren/diæten forløber over 6 uger, med ialt 5 behandlinger.
 
Miracle - Clarity of body and mind | Buevej 2, 5874 Hesselager  | Tlf.: +45 41 88 83 00